Over ons

Hubertus

Al meer dan 100 jaar Bakkerij Segaar

Bakkerij Segaar is in 1905 opgericht door Markus Segaar, in de Van der Neerstraat. Een traditionele bakkerij waar alle producten elke dag met de hand werden gemaakt. Zijn zoon, Jan Hubertus Segaar verhuisde de bakkerij in 1923 naar de Asterstraat. Een eigenzinnige bakker gesierd door zijn hoed en een bekwaam vakman. Inmiddels zet de vierde generatie Segaar traditiegetrouw het vakmanschap voort. Vandaar: 'De traditie van toen en de smaak van nu'.

Tijdlijn

  • 1952

    Mark Segaar, de zoon van Jan Hubertus, nam de bakkerij in 1952 over. Hij had 3 dochters waarvan de oudste dochter, Dieneke, samen met man Rob Barendse in de bakkerij ging werken. Bakkerij Segaar was aanvankelijk een kleinschalige bakkerij, bestaande uit een brood- en banketbakkerij annex winkel en 2 wijklopers. Niet wetende dat Bakkerij Segaar zou uitgroeien tot een bekend gezicht in de regio Den Haag.

  • Jaren 80

    Een bloeiende periode van de bakkerij. Zo werd er in 1985 een filiaal geopend aan het Savorninlohman-plein. Aan het eind van de jaren 80 zat de toenmalige bakkerij erg krap in zijn jas. Daarom is in 1993 de bakkerij aan de Asterstraat volledig verbouwd. Deze moderne bakkerij was weer klaar voor de toekomst, met nog meer nadruk op kwaliteit en meer mogelijkheden voor het ontwikkelen van nieuwe specialiteiten.

  • Heden

    Lekker brood en gebak gemaakt door mensen met passie voor hun vak. Passie is een klein woord met een grote betekenis. Je ziet dat terug in producten, je proeft het aan de smaak en je hoort het terug in de verhalen achter producten. Alle keuzes die Bakkerij Segaar maakt moet de kwaliteit ten goede komen. Dat garandeert het beste brood en het lekkerste banket. Geniet in onze winkels van ons uitgebreide assortiment en de verhalen. Kom zeker ook eens langs in onze Hubertuswinkel voor een heerlijke lunch en een verse kop koffie. 'Traditie van toen, de smaak van nu'.