Brood

Bakkerij Segaar, De Broodspecialist

Broodbakken is de passie van onze bakkers. Altijd op zoek naar nieuwe granen en smaken. In onze winkels is een breed assortiment verkrijgbaar van croissants tot luxe broodjes en van vloerbrood tot gevuld brood. Het meest bekende brood is 'Hubertus'. Karaktervol brood, dat de hele dag door in de winkels worden gebakken.


Hubertus, brood met karakter

Elk Hubertusbrood heeft zijn eigen karakter dus een eigen smaak en een knapperige korst. Doordat het brood met de grootste zorg wordt bereid, proeft u elke dag de kwaliteit van vakmanschap. De drie Wereldbroden van Hubertus laten ons kennis maken met uitgesproken smaken die de wereld al lang voor ons koestert.

Hubertus Blond

Hubertus Blond

Wit melkbrood met krakend krokante korst, en een zeer zachte kruim.

Hubertus Goud

Hubertus Goud

Een bijzonder brood van 1/3 bloem en 2/3 volkorenmeel en verrijkt met geroosterde tarwe kiemen.

Hubertus Amber

Hubertus Amber

Amberkleurig meergranenbrood met verschillende granen en zaden waaronder zonnebloempitten.

Hubertus Donker

Hubertus Donker

Krachtig donker brood, extra gevuld waardoor het een lekkere stevige bite heeft.

Hubertus, Wereldbrood

De drie Wereldbroden van Hubertus laten ons kennis maken met uitgesproken smaken die de wereld al lang voor ons koestert.

Brood img
  • Alledag

    De mooiste ingrediënten verenigt in een klassiek brood. De rijke smaak komt van de oergranen spelt, quinoa, amarant en een handje chiazaad. Proef ook een vleugje honing.

  • Krokant

    Met vakmanschap bereid. Krokant van buiten, prettig zacht van binnen. Een korst geeft brood zijn smaak. Daarom is de Hubertus krokant extra smakelijk. De hele dag verkrijgbaar.

  • Bijzonder

    Een smaakpalet aan ingrediënten verenigen zich in dit gevulde brood. De dadels en vijgen geven een licht zoete smaak en vullen de oergranen mooi aan. De goji bessen sieren de kruim van het brood.