Banket

Onze Patisserie, met een eerlijk karakter.

Koffieboeren in Guatemala, theeplukkers in Tanzania, medewerkers van productiebedrijven in Thailand. Dit zijn de mensen waar onze handel om draait, hun kansen, hun toekomst. Onze overheerlijke chocolade gemaakt met de heerlijkste cacao en rietsuiker van de hele wereld. Dankzij onze fairtrade boeren. Genieten maar!

Chocolade

Ambachtelijke bonbons

Ambachtelijke bonbons

Al onze ambachtelijke bonbons worden met de hand gemaakt en met de beste kwaliteit grondstoffen vervaardigd. Dit omdat wij van eerlijke en zuivere producten houden.

In chocola zit fenylethylamine

In chocola zit fenylethylamine

Hoewel dat niet direct aantrekkelijk klinkt, is het dat wel. Door deze stof maken je hersenen namelijk endorfine aan. En door endorfine voel je je blij, gelukkig of zelfs verliefd. Geen partner, maar wil je je toch verliefd voelen? Neem een stuk chocola, want dat is dus liefde!

Snoepen zonder aan te komen?

Snoepen zonder aan te komen?

Vaak grijpen mensen naar suikervrije producten. Je kunt kiezen voor suikervrije chocola, maar eet daarvan niet te veel. Het heeft namelijk een sterk laxerend effect. O ja, veel gezonder is suikervrije chocolade ook niet, er zit namelijk meer vet in om de smaak te behouden!

Bakkerij Segaar, voor lekker gebak en feestelijke taarten

Gebak is lekker bij de koffie, gebak is lekker in de ochtend, in de middag en in de avond. Gebak kan eigenlijk altijd. Zeker de lekkernijen van Segaar.

Gebak

Gebak

Gebak van Segaar is lekker en vers. Geniet u bijvoorbeeld van: Slagroomgebak, vruchtengebak, mokkagebak, bananensoezen, moorkoppen, chipolatagebak, hazelnootschuimgebak, diverse soorten kwarkgebak.

Schnitten

Schnitten

Uiteraard heeft Segaar ook bekende klassiekers zoals: slagroomschnitt, vruchtenschnitt, mokkaschnitt, chipolataschnitt, aardbeienslof (seizoensgebonden) en de vruchtenslof.

Taarten

Taarten

Een feestje begint bij Segaar. We hebben een breed aanbod van taarten waaronder: Segaar appeltaart, slagroomtaart, sachertaart, en verjaardagstaarten.